Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Június 2-tól nyit az iskola

2020.05.27

Tisztelt Szülők!

A múlt héten megjelent kormányrendelet értelmében, az iskolákban a tanév végéig, azaz jún. 15-ig marad a tantermen kívüli digitális oktatás.

Június 2-tól azonban lehetőség lesz kis csoportos foglalkozások, ill. egyéni felzárkóztatás tartására is, amennyiben azt a pedagógusok egyes tanulóknál, tanulócsoportoknál szükségesnek látják naponta 8-12 óra között. (Az érintettekről és a pontos időpontokról az osztályfőnök küld majd értesítést.) Ebéd után 14 óráig ügyeletet tartunk, aki azt igényli.

Június 16-26. között az iskolában napközis tábor kerül megszervezésre naponta 8-14 óráig. Amennyiben kéri, hogy gyermeke részt vehessen a táborban, azt az osztályfőnöknek szíveskedjen a nyilatkozat visszaküldésével jelezni legkésőbb június 8-ig! A részvétel nem kötelező!

Június 15-ig az étkeztetés (csak ebéd!) az eddigiekhez hasonlóan igényelhető a tanulók számára – kérem ezt csütörtök 10 óráig jelezzék az osztályfőnököknek! Június 26-ig pedig azok számára, akik részt vesznek a napközis táborban. (Ezért is fontos, hogy a nyilatkozatot visszaküldjék.)

Felhívom a figyelmüket, hogy gyermek közösségbe továbbra is csak egészségesen jöhet!

Maszk használata kötelező!